ALTRES ESCENARIS POSSIBLES
Recorreguts musicals pels barris de Barcelona

Flamenco Queer al Bar La Federica del Poble-sec. Fotografia: Martí Fradera

De dilluns a divendres, de 9.15 a 13.45 h i de 16.15 a 21.30 h Dissabtes, de 16.15 a 21.30 h

20/01/2022 > 20/02/2022
Preu: Gratuït

Quin és el darrer concert que has vist al barri?
Quants espais prop de casa programen música en viu?
Creus que el teu és un barri musicalment actiu?
Voldries que ho fos més?

Són preguntes que vol despertar aquesta exposició fotogràfica plantejada com un recorregut pels incomptables espais i col·lectius musicals que creixen en els marges, sota les pedres, a cada barri de la ciutat. L’exposició s’inaugurarà amb una xerrada conduïda pel periodista Nando Cruz, autor de la sèrie de reportatges Otros Escenarios Posibles publicats a ‘El Periódico de Catalunya’, amb la qual ens endinsarem en l’eixam d’iniciatives musicals que coexisteixen a Barcelona i es clourà amb una passejada pel barri per conèixer alguns d’aquests escenaris.

L'exposició es podrà visitar del 20 de gener al 20 de febrer
Inauguració de l'exposició: dijous 20 de gener, a les 19 h 


Activitats paral·leles:

Xerrada inaugural amb Nando Cruz 
Dijous 20 de gener, 19 h 

La inauguració de l’exposició fotogràfica Altres escenaris possibles serà una ocasió ideal per visibilitzar, amb mapes i vídeos, la riquesa i diversitat musical que tenim escampada per tot Barcelona i també per parlar de diferents espais del Poble-sec on hi ha música en viu. El periodista Nando Cruz conduirà una xerrada participativa on potser descobrim encara més escenaris i n’imaginem d’altres.

Informació de prevenció de la Covid-19: La xerrada inaugural tindrà lloc a la sala d'actes. Per veure l'exposició, a la 1a planta, recomanem venir més d'hora. En cas d'aglomeracions es faran torns per visitar l'exposició.

RESERVA L’ENTRADA 

Passejada musical pel Poble-sec 
Divendres 18 de febrer, 18.30 h 

Sortirem del 
Centre cultural Albareda i recorrerem els carrers del barri per descobrir llocs on hi ha música en viu. Escenaris visibles o discrets, a l’aire lliure o d’interior, amb programació regular o intermitent. Una passejada pels espais que componen el nostre circuit musical de proximitat conduïda pel periodista musical Nando Cruz amb l’ajut dels veïns i veïnes que millor coneixen el batec cultural del barri.
 

#AltresEscenarisPossibles és un programa de recorreguts musicals pels barris de Barcelona a #CCívicsCCulturals.
Amb la col·laboració de Barcelona Cultura, la xarxa de Centres Cívics i BCN interculturalitat. Més informació a barcelona.cat/centrescivics

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: C/ Albareda 22-24

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir