BARNASANTS
Col·laboracions

Col·laboració amb el festival de cançó d’autor Barnasants en la seva 29a edició. En aquests concerts podreu prendre el pols dels projectes emergents i consolidats de la cançó entesa en un sentit ampli.

Entrades a barnasants.com

 

GASTELO

Divendres 16 de febrer
Capricho
La cantautora càntabra presenta el seu cinquè treball, Capricho (Cersa, 2023), que vol donar continuïtat a la carrera d’una artista referencial.

Vicky Gastelo (Torrelavega, 1975) és una cantautora que ha col·laborat en discos de col·legues com Extremoduro, Funambulista i Conchita o al DVD d’homenatge a Enrique Urquijo. Les seves cançons també han estat interpretades per artistes com Pastora Soler, Malú, Ruth Lorenzo, Marta Sánchez, Lorena Gómez o Ednita Nazario.


VOZES I NEREA

Dissabte 17 de febrer
Clàssics del pop
Recital vibrant de la cantant menorquina Nerea Bruixa amb la formació de corda i alhora projecte d’inclusió social Vozes (Creu Sant Jordi 2023).

Nerea Bruixa ha enregistrat tres àlbums–Posiblemente, Vuelo descalza i Llegó la hora–, però ara es presenta acompanyada de la formació de corda de Vozes per brindar Clàssics del pop. Una relectura de cançons populars d’artistes espanyols com Antonio Vega, Antonio Flores, Fito, Platero y Tu, Jarabe de Palo i Sau, entre altres.


KRIS TENA

Divendres 1 de març
Cantautora i guitarrista emergent nascuda a Barcelona. “Música des del cor, a vegades trista, però més aviat real” diuen d’ella. Presenta amb la seva música un univers on l’oient, lluny d’aferrar-se a grans promeses i ritmes, es deixa portar pel dubte fèrtil, que ens manté vulnerables i amb els ulls ben oberts i expectants.
 

SANDRA BAUTISTA

Dissabte 2 de març
Intuir el tigre
La bandautora de Martorelles Sandra Bautista presenta Intuir el tigre (NDLH Records), un disc eclèctic, plurilingüe i mogut per la seva intuïció.

Després del debut amb Trapezista (Satélite K, 2019) i d’haver guanyat el Sona9 2018 i el Concurs de Cançó d’Autor de Verges 2023, presenta un nou treball on navega entre el pop, el folk llatinoamericà, la música brasilera, l’electrònica i la sonoritat mediterrània amb les col·laboracions del Quartet Brossa i el cantant Sergi Carbonell (Txarango).


JULIETTE ROBLES

Dissabte 13 d'abril
El gran río
Nascuda a Barcelona i d’ascendència peruana, la cantautora Juliette Robles retroba les arrels i practica la cura dels dolors amb les cançons.

El recital es basa en la fusió dels ritmes del folklore, les harmonies del jazz i el seu propi estil. Després del debut el 2019, ha actuat a Europa, el Perú, l’Argentina i Xile. Enguany publicarà tres nous senzills, i a final d’any l’àlbum El gran río. La seva música es perfuma de la descoberta de la pròpia identitat i de viatges que combinen música i mitologia.

Amb la col·laboració de Casa Amèrica Catalunya
Perú, País Convidat

 

On: Centre Cultural Albareda
Adreça: C/ Albareda 22-24

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/albareda
Telèfon: 934 433 719
Email: ccalbareda@ccalbareda.cat

Compartir