Sortides grupals al teatre

L'Auditori de Sant Martí proposa sortides en grup a diferents teatres de la ciutat. Un cop al trimestre proposarem un espectacle de la programació dels grans teatres de Barcelona per tal de poder-lo gaudir en grup. En alguns casos, a més, podrem assistir a una sessió prèvia a l'espectacle o un col·loqui posterior.

T'oferim venir al teatre a un preu especial. Informa-te'n i vine amb nosaltres!

 

TARDOR 2023

EL LECTOR POR HORAS de José Sanchis Sinisterra – Sala Beckett 

Direcció: Carles Alfaro

Dijous 26 d'octubre a les 19.30 h

Preu: 10€ (places limitades, màxim 2 entrades pels membres de la Comunitat Auditori).


Per inscriure't a aquesta sortida, envia un email a info@auditorisantmarti.net o truca al 93 256 57 60 (Auditori Sant Martí) abans del 23 d'octubre a les 14 h i t'expliquem com pots adquirir la teva entrada. No serà possible assistir a la funció sense haver-s'hi inscrit prèviament.


Sinopsi:

Un home de negocis (Celso), la filla del qual (Lorena) ha perdut la visió, contracta un lector per hores (Ismael) perquè li llegeixi en veu alta textos del repertori literari universal. L’encàrrec requereix la màxima neutralitat enunciativa per part del lector, però la força poètica dels textos escollits i la situació mateixa, duen els tres personatges a un laberint emocional incontrolable.

A poc a poc, la peça s’endinsa en un pervers i enigmàtic joc metatextual, en el qual s’entremesclen els límits entre realitat i ficció. Qui llegeix a qui? Quines intencions amaga cada text? Quina és, en realitat, la veritat de l’argument?

El lector por horas, que trasllada a la ficció algunes de les pressuposicions teòriques de l’estètica de la recepció, és un dels textos més rellevants de l’obra de José Sanchis Sinisterra, autor i pedagog, Premio Nacional de Literatura i fundador de la Sala Beckett.

Repartiment: Pep Cruz, Pere Ponce i Mar Ulldemolins

Idioma: Castellà.

 


PRIMAVERA 2023

ADÉU, JANE!– El Maldà

Direcció: Juanjo Marín i Clara Moraleda / Dramaturgia: Clara Moraleda / Interpretació: Laura Dorca, Clara Moraleda i Joana Roselló. 


 HIVERN 2023

ANIMAL NEGRE TRISTESA – Sala Beckett

Direcció Julio Manrique Autoria d'Anja Hilling / Traducció de Maria Bosom 


TARDOR 2022 

Mi madre en bragas – Teatre Tantarantana

Direcció Lali Álvarez / Interpretació de Anna Tamayo i Rosa Escalera


 ESTIU 2022 

L'Amor (no és per a mi, va dir Medea) - Teatre La Gleva

Direcció i dramatúrgia de Queralt Riera / Interpretació de Rosa Cadafalch i Patrícia Mendoza

Compartir