Diumenges de Clàssica: Marta Puig
Concert piano

De 18 a 19 h

26/01/2020
Preu: Gratuït

Gràcies a la col·laboració de l’Auditori de Sant Martí amb el Concurs de Música Maria Canals de Barcelona podrem gaudir en directe del talent de Marta Puig, que combina la seva carrera com a solista de piano amb la música de cambra i el lied. Ha actuat en diferents sales de concert a Anglaterra, Espanya, Itàlia i Suïssa destacant el Palau de la Música Catalana com a solista amb la OCM, l’Auditori de Barcelona, el Milton Court Concert Hall, o al LAC Lugano Arte e Cultura així com en festivals com el Life Victoria o Obertura Spring Festival.

Les seves interpretacions han estat descrites com “plenes de passió i compromís” Ronan O’Hora o segons el Eastbourne Herald Journal “Una de les interpretacions més meravellosament concebudes que he sentit mai”.

La seva formació inclou noms com ara Joan Havill, Peter Bithell o Mª Jesús Crespo. Ha estat premiada en nombrosos concursos internacionals en la modalitat de solista i cambra destacant el prestigiós Norah Sande Award al Regne Unit, el Primer Palau o Beethoven Piano Prize a Londres.

 

Col·labora: Concurs Internacional de Música Maria Canals

Entrada gratuïta. No cal recollida prèvia d'entrades.

 


 

Compartir