Festival HOP 2020
Diverses companyies - Dansa

De 18 a 19 h

25/10/2020
Preu: Gratuït

L’Auditori de Sant Martí acull novament una sessió del Festival HOP 2020, un projecte impulsat per l’Associació El Generador, Art i Creació Cultural que des del 2011 fomenta la creació escènica contemporània de les danses urbanes.
El HOP, Trobades de Danses Urbanes, és una plataforma d’investigació, creació, exhibició i difusió que els ballarins/es de les danses urbanes tenen com a punt de trobada per poder desenvolupar i exposar els seus treballs artístics. De la mateixa manera, per a públic, programadors i gestors és una plataforma de referència per a visualitzar l’estat actual de la creació escènica de les danses urbanes.


HOP SANT MARTÍ

Paisatges corporals i universos artístics en els dos espectacles de dansa urbana, que es presentaran en col·laboració a l'Auditori Sant Martí. 

 

BESTIARI – Cia. La Dama 

SLAPPING - Cia. Sales Plaza & Legacy


PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES - MESURES DE PROTECCIÓ

Aquest espectacle es farà amb aforament reduït i respectant el protocol de seguretat Covid-19. Les entrades seran numerades i caldrà fer la reserva prèviament, a partir del 12 d'octubre, a través de:

Es podran reservar un màxim de 2 entrades per persona.
Amb la reserva, s'assignarà per correu electrònic o telefònicament, fila i número de butaca. També s'informarà de l'hora d'entrada a l'espectacle.
L'entrada a l'espai serà esglaonada per files. Hi haurà acomodació fins a la localitat reservada.  

Altres mesures de protecció a l'espai seran:

  • Les assistents a l'espectacle caldrà que vinguin amb mascareta.
  • A l'espai hi haurà diversos punts amb gel hidroalcohòlic.
  • Una vegada assegudes al seient, no es podrà canviar de localitat.
  • Un cop iniciat l'espectacle, es prega el màxim silenci a vestíbuls i platea. En la mesura del possible, la porta del teatre es mantindrà oberta o ajustada per a evitar contacte amb les superfícies.

 

Compartir