Matí familiar: Aquafonia
Pau Elias - Concert

De 12 a 13 h

16/05/2021
Preu: Gratuït

El concert aquafònic és una audició pensada per al públic familiar, dissenyat per a totes les edats. El repertori interpretat va de la música clàssica a la música moderna, i es recullen, també, músiques tradicionals de diferents cultures i indrets. 

L'instrument principal d'aquest concert són les botelles afinades. Alhora, també es presenten un conjunts d'instruments (piano, sempre i quan la logística ho permet, instruments de "percussió aquàtica", l'Udu, el tub il·luminat, etc.), a través dels quals la música i l'aigua conflueixen de diferents maneres. Els colors, els llums i la interacció amb el públic completen i arrodoneixen les dinàmiques d'aquest espectacle participatiu i suggerent pel que fa a l'estimulació dels sentits.


 

PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES - MESURES DE PROTECCIÓ

Aquest espectacle es farà amb aforament reduït i respectant el protocol de seguretat Covid-19. Les entrades seran numerades i caldrà fer la reserva prèviament, a partir del 3 de maig a través de:

Es podran reservar un màxim de 4 entrades per persona.
Amb la reserva rebreu un correo on s'informarà de l'hora d'entrada a l'espectacle.
L'entrada i sortida de l'espai serà esglaonada per files. Hi haurà acomodació fins a la localitat reservada.  

Altres mesures de protecció a l'espai seran:

  • Les assistents a l'espectacle caldrà que vinguin amb mascareta.
  • A l'espai hi haurà diversos punts amb gel hidroalcohòlic.
  • Una vegada assegudes al seient, no es podrà canviar de localitat.

Fan circ d'autor, conscients que sota aquesta etiqueta poden fusionar un munt de tècniques diferents: des de la dansa fins a l'acrobàcia, des de la música fins al teatre o al gest. Són els Mumusic i són dos, Clara Poch i Marçal Calvet, que treballen junts des de 2008 i que es van donar a conèixer gràcies a l'espectacle Merci Bien, que va guanyar un dels guardons que concedeix la revista especialitzada Zirkolika i que també va ser premiat a la Mostra d'Igualada.

Ja a Merci Bien era possible trobar el tacte delicat, íntim, proper i càlid que destil·len tots els seus muntatges i que es manté a Amigoo en el qual, potser, evolucionen a la recerca d'un públic més adult, encara que sense renunciar a mantenir l'atenció dels infants. En canvi, estava específicament dedicat pensat per a un públic familiar Petits prínceps, el seu espectacle anterior, amb el qual van encetar una nova línia que van batejar com a Minimumusic.

Compartir