Teatre: Giulia
Cia. Gespalka’p

De 19 a 20h

12/03/2022
Preu: Gratuït

Giulia Tofana va ser l’assassina amb més èxit del segle XVII. Arsènic, plom i belladona, són els ingredients que van convertir laseva perfumeria en una fàbrica de verí. El seu producte estrella: l’Aqua Tofana, un beuratge inodor, incolor, insípid però eficaç,que venia a les dones que volien acabar amb els seus matrimonis no desitjats. Responsable de la mort de més de 600 homes, la nostra protagonista va ser l’enverinadora més discreta, però també lamés letal.

Al voltant de la figura de Giulia Tofana, la Cia. Gespalka’p ens porta un cabaret contemporani amb música en directe, mentre ens convida a reflexionar sobre temes com la llibertat, la mort i la por. Els dos personatges que hi ha a escena, interpreten lliurement aquesta història posant en dubte els límits entre la ficció i la realitat. El debat està servit, i el públic és molt benvingut a participar-hi de forma oberta.

Fitxa artística:

  • Direcció i repartiment: María Rodríguez i Mateu Bauçà.


PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES - MESURES DE PROTECCIÓ

Cal reservar entrades prèviament, a partir del 28 de febrer a través de:

Es podran reservar un màxim de 2 entrades per persona.

Altres mesures de protecció a l'espai seran:

  • Les assistents a l'espectacle caldrà que vinguin amb mascareta.
  • A l'espai hi haurà diversos punts amb gel hidroalcohòlic.

Fan circ d'autor, conscients que sota aquesta etiqueta poden fusionar un munt de tècniques diferents: des de la dansa fins a l'acrobàcia, des de la música fins al teatre o al gest. Són els Mumusic i són dos, Clara Poch i Marçal Calvet, que treballen junts des de 2008 i que es van donar a conèixer gràcies a l'espectacle Merci Bien, que va guanyar un dels guardons que concedeix la revista especialitzada Zirkolika i que també va ser premiat a la Mostra d'Igualada.

Ja a Merci Bien era possible trobar el tacte delicat, íntim, proper i càlid que destil·len tots els seus muntatges i que es manté a Amigoo en el qual, potser, evolucionen a la recerca d'un públic més adult, encara que sense renunciar a mantenir l'atenció dels infants. En canvi, estava específicament dedicat pensat per a un públic familiar Petits prínceps, el seu espectacle anterior, amb el qual van encetar una nova línia que van batejar com a Minimumusic.

Compartir