Suport a la creació i la participació

Servei de suport a la creació 
El Centres Cívics proporcionen espais d’assaig, donant suport a la creació artística, musical, teatral, de dansa i de fotografia. Recolzant també, activitats, iniciatives i mostres sorgides de les entitats. Contempla tant usuaris amateurs com professionals.

Suport a la creació artística i a la participació
Des del Centre Cívic La Cadena volem canalitzar les inquietuds socioculturals del barri. Us animen a enviar-nos les vostres propostes artístiques i de participació per correu electrònic. Totes les propostes seran valorades i el Centre decidirà donar suport a les iniciatives que consideri valuoses per la seva qualitat artística o per l’interès comunitari que tingui.

Si sou del barri i teniu una proposta artística de música, dansa, teatre, fotografia, pintura, escultura o altres disciplines. Envieu-nos un correu electrònic a cclacadena@entitatslamarina.org, assumpte: 'Proposta artística'.

Si sou del barri i formeu part d’un grup de persones amb un interès comú o d’una associació i teniu una proposta participativa i oberta a tota la comunitat , com per exemple, la realització d’un taller puntual, una xerrada o qualsevol altra iniciativa. Envieu-nos un correu electrònic a cclacadena@entitatslamarina.org, assumpte: 'Proposta participativa'.

Compartir