Suport a la creació i la participació

SERVEI DE SUPORT A LA CREACIÓ

El Centres Cívics proporcionen espais d’assaig, donant suport a la creació artística, musical, teatral, de dansa i de fotografia. Recolzant també, activitats, iniciatives i mostres sorgides de les entitats. Contempla tant usuaris amateurs com professionals.

SUPORT A LA CREACIÓ ARTÍSTICA I A LA PARTICIPACIÓ

Des del Centre Cívic La Cadena volem canalitzar les inquietuds socioculturals del barri. Us animen a enviar-nos les vostres propostes artístiques i de participació per correu electrònic. Totes les propostes seran valorades i el Centre decidirà donar suport a les iniciatives que consideri valuoses per la seva qualitat artística o per l’interès comunitari que tingui.

Es tracta d’oferir l’espai de La Cadena com a espai de residència per a grups i companyies que tenen un projecte artístic entre mans. S’establiria un intercanvi entre la companyia resident que faria una aportació en la programació del centre, ja sigui presentant l’espectacle que treballa o oferint algun taller

Si teniu una proposta artística de música, dansa, teatre, fotografia, pintura, escultura o altres disciplines. Envieu-nos un correu electrònic a cclacadena@entitatslamarina.org, assumpte: 'Proposta artística'.

Si formeu part d’un grup de persones amb un interès comú o d’una associació i teniu una proposta participativa i oberta a tota la comunitat , com per exemple, la realització d’un taller puntual, una xerrada o qualsevol altra iniciativa. Envieu-nos un correu electrònic a cclacadena@entitatslamarina.org, assumpte: 'Proposta participativa'.

 

Compartir