Suport a la creació i la participació

Els Centres Cívics proporcionen espais d’assaig, donant suport a la creació artística, musical, teatral, de dansa i de fotografia. Recolzant també, activitats, iniciatives i mostres sorgides de les entitats. Contempla tant usuaris amateurs com professionals.
 
SUPORT A LA CREACIÓ ARTÍSTICA
 
El Centre Cívic La Cadena obrim anualment la convocatòria Bambalina per acollir companyies i col·lectius amb projectes artístics per fer residència al centre. Aquest projecte neix de la voluntat de donar suport a processos artístics amateurs i professionals a través de la cessió dels espais, i alhora busca apropar propostes culturals al territori, amb la mostra del treball fet durant la residència dins de la programació del centre cultural.
 
Per a més informació: Residències Artístiques Bambalina
 
SUPORT A LA PARTICIPACIÓ
 
Des del Centre Cívic La Cadena volem canalitzar les inquietuds socioculturals del barri. Per això us animen a enviar-nos les vostres propostes de participació per correu electrònic. Totes les propostes seran valorades i el Centre decidirà donar suport a les iniciatives que consideri valuoses per l’interès comunitari que tingui.
 
Si sou un col·lectiu o una associació i teniu una proposta participativa i oberta a tota la comunitat, com per exemple, la realització d’un taller puntual, una xerrada o qualsevol altra iniciativa, envieu-nos un correu electrònic a info@cclacadena.com amb l’assumpte: 'Proposta participativa'.
 
 



Compartir