35è aniversari 1986-2021
El Centre Cívic La Cadena celebra el seu 35è aniversari

Amb motiu de la celebració, el centre cultural va organitzar activitats especials durant l’any 2022.

El Centre Cívic La Cadena, al barri de la Marina de Barcelona, va donar el passat desembre de 2021 el tret de sortida al 35è aniversari de l’equipament. Amb motiu de la celebració, el centre va organitzat algunes activitats especials durant l’any 2022. Com a record del 35è aniversari, el centre va obsequiar els usuaris i usuàries amb una ampolla personalitzada per tal d’agrair-los la seva confiança i fidelitat durant aquests anys de trajectòria.

Cal recordar que el Centre Cívic La Cadena és un equipament especial, ja que va néixer de la lluita veïnal el 6 de desembre de l’any 1986, com molts altres equipaments i espais del barri de la Marina. De fet, ens trobem davant d’un territori que és com és gràcies a les reivindicacions del veïnat. En un primer moment va ser un espai gestionat directament pels veïns i veïnes del barri; es tractava d’un espai social on s’organitzaven activitats, se cedien espais a entitats i hi havia un bar. Va ser el 1986 que es va aconseguir, després de molt d’esforç, que La Cadena esdevingués un centre cívic dins la xarxa dels centres cívics de la ciutat de Barcelona. I, després de molts anys de gestió privada, finalment al 2016 la Unió d’Entitats de La Marina va assumir la gestió cívica del centre, un dels primers equipaments amb aquest model de gestió de la ciutat, que perviu encara avui.
 
 

 

 Amb motiu dels 35 anys, al Centre Cívic es van realitzar algunes activitats especialsLa cadena es mostra, 7 de maig de 2022


Dissabtes en Cadena. Amb “C” de celebrem, 21 de maig de 2022.

 


Brindem amb vosaltres, 28 de maig 2022


Exposició “La presa de la cadena. 35 anys de cultura”, 4 d’octubre de 2022

 

La celebració del 35è aniversari va ser un espai obert on tothom va formar-hi part.

 

Compartir