Línies de treball

Inauguració Exposició "LA LLUM DE LA FAROLA LA PLATJA PERDUDA"

DIFUSIÓ CULTURAL
El Centres Cívics de La Marina ofereixen una programació trimestral d’activitats culturals adreçades a tot tipus de públic. La programació inclou tant manifestacions tradicionals com festes populars, com altres de caràcter singular.

SUPORT A LA CREACIÓ
El Centres Cívics proporcionen espais d’assaig, donant suport a la creació artística, musical, teatral, de dansa i de fotografia. Recolzant també, activitats, iniciatives i mostres sorgides de les entitats.

FORMACIÓ
Ens referim a totes aquelles activitats i tallers de formació no reglada que responen a la demanda ciutadana i per a totes les edats.

ENTITATS I GRUPS 
Els Centres són referent cultural al territori i actuen com a facilitador de l’activitat que el propi territori genera, per això des dels centres cívics s’ofereixen recursos, materials i infraestructures per fer possible aquesta activitats.

 RECUPERACIÓ DE LA MEMÒRIA HISTÒRICA

 Des dels Centres Cívics de la Marina procurem en la nostra programació posar el focus en la memòria històrica dels barris de la Marina, ja sigui a través d'itineraris, xerrades o exposicions. A més, participem de forma activa de la Taula Eix Cultura i Memòria on treballem de forma conjunta amb altres equipaments, serveis i veïns i veïnes del barri

Compartir