Línies de treball

Inauguració Exposició "LA LLUM DE LA FAROLA LA PLATJA PERDUDA"

DIFUSIÓ CULTURAL

El Centres Cívics proporcionen espais d’assaig, donant suport a la creació artística, musical, teatral, de dansa i de fotografia. Recolzant també, activitats, iniciatives i mostres sorgides de les entitats. Contempla tant usuaris amateurs com professionals.

SUPORT A LA CREACIÓ

Des del Centre Cívic La Cadena volem canalitzar les inquietuds socioculturals del barri. Per això us animen a enviar-nos les vostres propostes de participació per correu electrònic. Totes les propostes seran valorades i el Centre decidirà donar suport a les iniciatives que consideri valuoses per l’interès comunitari que tingui.
 
Si sou un col·lectiu o una associació i teniu una proposta participativa i oberta a tota la comunitat, com per exemple, la realització d’un taller puntual, una xerrada o qualsevol altra iniciativa, envieu-nos un correu electrònic a info@cclacadena.com amb l’assumpte: 'Proposta participativa.
 

ENTITATS I GRUPS 

Els Centres són referent cultural al territori i actuen com a facilitador de l’activitat que el propi territori genera, per això des dels centres cívics s’ofereixen recursos, materials i infraestructures per fer possible aquesta activitats.

RECUPERACIÓ DE LA MEMÒRIA HISTÒRICA

Des dels Centres Cívics de la Marina procurem en la nostra programació posar el focus en la memòria històrica dels barris de la Marina, ja sigui a través d'itineraris, xerrades o exposicions. A més, participem de forma activa de la Taula Eix Cultura i Memòria on treballem de forma conjunta amb altres equipaments, serveis i veïns i veïnes del barri

Compartir