SÍFASOL

24/04/2020 > 31/07/2020

Sífasol és el projecte fet realitat de la Noelia Escudero. Un concepte molt diferent de fer música. I és que la Noelia, a través de Sífasol, fa cançons personalitzades, dissenyades i adreçades a una sola persona.

Va aprendre a cantar abans que a parlar. Va estudiar Magisteri i Comunicació Audiovisual. Els inicis de la seva formació musical són autodidactes i en edat adulta estudia a l'Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana on és alumna de Gessamí Boada (veu) i d’Àlex Rodríguez Flaqué (producció musical).

La Noelia sempre havia compost cançons però mai les havia mostrat. Un dur passatge en la seva vida li va fer sentir la necessitat de compartir la seva música amb el món, gairebé de manera terapèutica. Va ser la primera vegada que va fer públics alguns dels seus temes.

Posteriorment, un dia se li va ocórrer regalar una cançó a la filla d'uns amics, pel seu aniversari. Es van sorprendre i emocionar molt. Una cosa va portar a una altra... Amics van començar a encarregar-li cançons per regalar-les ells. I va descobrir que li encantava fer-ho!

Així que, un dia assolellat va començar aquesta aventura: Sífasol, que neix de les ganes d'ajudar els altres a compartir el seu amor i el seu missatge a través de la música, i de la voluntat de viure seguint el que dicta el cor de manera alineada amb la ment.

La Noelia va participar al Refresca't de 2019 acompanyada pel Cristian Hernández Castellví a la guitarra, excel·lent músic col·laborador a diverses cançons de Sífasol. La unió de la dolçor de la veu de la Noelia i l'elegància i domini de la guitarra del Cristian fan que escoltar-los es converteixi en una estona de desconnexió, d'acompanyament a un pensament seré i de gaudir el moment present.

Podeu escoltar algunes de les cançons personalitzades compostes per la Noelia, inclús investigar com podeu encarregar-li la vostra pròpia cançó, a la seva web:

https://sifasol.es

Durant aquest període de confinament que estem vivint degut al COVID-19 la Noelia ens ha regalat la interpretació d'una cançó que ha composat al respecte. És en castellà i es diu "Cambiar". Podeu veure-la i escoltar-la a:

https://youtu.be/Ab-Ww4GRpZM

Annexes

Cambiar

Compartir