GUILLE AYORA

11/05/2020 > 31/07/2020

Guille Ayora és el cantant, guitarra rítmica i compositor del grup que pren el nom del seu cognom, AYORA. És amb aquest projecte que s'ha llençat a gravar el seu primer disc: "Hay más luz".

AYORA es presenta habitualment a trio, tot i que de vegades podem trobar-los en format de quartet. Alguns dels músics que han passat pel grup són Miquel Sospedra, Pep Mula, Víctor ValienteXarim Aresté, Nico Canet, Lucho Torres o Tófol Martínez. D'altres vegades és només Guille qui es puja als escenaris

És pop en castellà, és música d'autor, és rock and roll, és indie-folk. Guille compon les cançons i les llança a l'aire perquè la resta de músics posin el seu granet de sorra. Així és com la música escapa de les "classificacions" i les etiquetes

El bon saber fer de l'autor es descobreix en lletres on ens parla de com descobrir-se al món a «Manhattan»; les relacions en «La Caverna»; les pors en «Los Colores»; la veritat (o les mitges veritats) en «Palabras de Sabio»; la feblesa en «Mi Fin». Tot sembla tenir un sentit final, una mena de fil que dóna forma a un tot, com si es tractés d'un disc conceptual.

Ara, durant tot aquest 2020, AYORA torna amb un nou disc, 'El vértice del equilibrio', presentant-lo un a un, per singles. Un nou disc ple d'èpica, de detalls, de genialitat, de complexitat, d'harmonies, de grans músics i encara que sembli impossible, fet a casa.

El Guille va participar l'any 2018 al Cicle Veus, i el 2019 al Cicle Refresca't, on va oferir un repertori molt cuidat, mostrant-nos una veu sensible i unes lletres treballades, amb cançons que ens van traslladar a un univers metafòric, parlant-nos de l'amor, de la vida i la mort.

El podeu trobar:

https://www.instagram.com/guillermoayora/

https://www.youtube.com/channel/UCsnqvDfrZJi96kcJmW4Lyuw

Compartir