MAIKA: PASTÍS DE SALMÓ

07/07/2020 > 30/09/2022

Com et dius?

Maika.

 

Quin tipus de plat ens portes?

Un primer.

 

Com es diu la recepta?

Pastís de salmó.

  

Per què has escollit aquesta recepta?

M'encanta menjar però reconec que sóc mandrosa a l'hora de cuinar. Aquesta recepta és boníssima i molt fàcil de fer! És idònia per fer en famíli i en cadena! Unes persones preparen el farcit, les altres munten el pastís! Us llepareu els dits!!!

 

Vols compartir algun hobby que tinguis?

Ara mateix el meu fill és el meu principal hobby! :) M'encanta llegir; especialment novel·la. També m'agrada molt escriure! Quan tinc temps, m'agrada fer mitja (bufs i bufandes) i estic aprenent a cosir a màquina! M'interessa moltíssim aprendre a jugar bé a escacs (de fet, aquest any m'hi vull posar en sèrio perquè és una activitat que em fascina). Finalment, 3 coses que necessito: la platja en totes les seves formes; fer un passeig per la muntanya en companyia i esmorzar o berenar jo sola en una cafeteria de tant en tant.

 

Quina feina realitzes al VF?

Desenvolupo la tasca de coordinació de l'equip i del centre. Tot i que no és fàcil, he de dir que m'encanta la meva feina!

 

Per últim, què és el que trobes més a faltar del centre?

Trobo a faltar la gent, el moviment, les converses, els sorolls, els i les talleristes, els i les artistes, les persones de diferents edats que circulen, les entitats que fan activitats, les persones amb qui parlo, la cafeteria, la gent de la cafeteria, l'equip de la neteja, les visites que rebem al centre, etc. Trobo molt a faltar els companys i companyes!!!

 

Moltes gràcies Maika! Quina pinta que té el pastís de salmó!!!

 

Compartir