Què fem?
Espai Familiar La Saleta

Treballem en el temps de lleure oferint una programació diària innovadora i variada amb activitats lúdiques adreçades a infants de totes les edats i les seves famílies.

Tenim en compte les necessitats, demandes i interessos del grup de manera coordinada amb les famílies i amb el territori.

L’Espai Familiar ‘La Saleta’  (de 0 a 3 anys)

Espai amb un ambient cuidat, segur, atent, amorós, acollidor, respectuós i d’escolta, on poder jugar, experimentar, compartir opinions, experiències i gaudir en família. Destinat a nens i nenes de 0 a 3 anys amb les seves famílies o persones adultes acompanyants.

Expressions de La Saleta

Activitats puntuals o trimestrals on poder gaudir en família a partir de tallers artístics i experimentacions. Totes les propostes són cuidades i adaptades a les necessitats dels infants.

Activitats familiars 

Xerrades i activitats puntuals sobre temes com la criança, la maternitat, la paternitat, l’embaràs, el part i el post part, la cura dels fills i l’educació. 

Grups de suport familiar

Espais oberts i gratuïts per entitats o grups de famílies on resoldre dubtes sobre la criança, la maternitat, la paternitat, l’embaràs, el part i el post part, la cura dels fills i l’educació. 

 

Compartir