Traductor de google :

Embarca’t en un fascinant viatge culinari a través de les històriques rutes dels comerciants del Mediterrani (catalans, genovesos, venecians, àrabs); el nostre recorregut ens transportarà de les costes d’Itàlia fins les de Tunísia, des de Barcelona a Constantinoble i els ports del Mar Negre, tocant Sardenya i les illes de l’Egeu. Explorarem com aquests intercanvis han enriquit la cuina mediterrània, creant un mosaic de sabors únics i deliciosos. Aprendrem curiositats i receptes de plats com la Focaccia i el Pesto Genovese , el Pane Frattau (lasanya estil sard), el Fattoush (amanida dels països àrabs), o les Mezze (aperitius d’Orient Mitjà). 

El curs constarà de 4 classes de cuina i una sortida d’exploració per Barcelona a la cerca d’ingredients inusuals i exòtics.

(*Activitat amb suplement)

Professor: Claudio Masala – Travel Cook

Horarios

Centre Cívic Urgell

Dirección:
Carrer del Comte d'Urgell, 145
Districto:
Eixample
Barrio:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Ciudad:
Barcelona