Barcelona Cultura

Collection

Explore


1 s. 20 cèntims Mapa de Panamà

Panama, 1906

Tipus de segell emès per a ser posat en circulació a Panamà l'any 1892, durant el període en el qual formava part de la República de Colòmbia. El territori de Panamà va ser un departament colombià fins a l'any 1903, data en la qual va assolir la seva independència. Aquest segell va ser reemès el 1906 amb una sobrecàrrega que modificava el seu valor i que l'habilitava per a ser utilitzat a la Zona del Canal de Panamà, territori situat a banda i banda del canal que va pertànyer als Estats Units d'Amèrica -país responsable de la construcció i del finançament del canal- des de l'any 1904 fins al 1979.

Also belongs to:

Singulars: →  Les emissions filatèliques de la Zona del Canal de Panamà
Larger image
Close

DETAIL

Title 1 s. 20 cèntims Mapa de Panamà
Inventory number MGPB 056710
Dating 1906
Provenance Panama
Dimensions 2.3 x 2.7 cm
Material paper (fiber product)
Technique printing (process)
Inscriptions COLOMBIA / ANTILLAS / COLON / PANAMA / PACIFICO / 20 / CENTAVOS
[ratlla horitzontal invalidant la inscripció original] / PANAMÁ / CANAL / ZONE / 1 CT. / PANAMÁ / [ratlla horitzontal invalidant la inscripció original]
Bibliography Museo Postal y Filatélico de Barcelona. Catálogo ilustrado de la valiosa e importante colección de sellos de correo de Ramón de Marull Huguet donada a la Ciudad de Barcelona e instalada en el Palacio de la Virreina. Segona edició. Barcelona: 1962.