Barcelona Cultura

Collection

Explore


2 centèsimes de balboa Descobriment de l'oceà Pacífic per Vasco Núñez de Balboa

Panama, 1915 - 1919

Tipus de segell commemoratiu de la finalització de les obres de construcció del canal de Panamà i de la seva inauguració oficial, que va tenir lloc el 15 d'agost de 1914, emès amb motiu de l'Exposició Panamà-Califòrnia, que es va organitzar a la ciutat californiana de San Diego l'any 1915 per a celebrar l'obertura del canal. Aquest segell va ser reemès l'any 1915 amb una sobrecàrrega que l'habilitava per a ser utilitzat a la Zona del Canal de Panamà, territori situat a banda i banda del canal que va pertànyer als Estats Units d'Amèrica -país responsable de la construcció i del finançament del canal- des de l'any 1904 fins al 1979.

Also belongs to:

Singulars: →  Les emissions filatèliques de la Zona del Canal de Panamà
Larger image
Close

DETAIL

Title 2 centèsimes de balboa Descobriment de l'oceà Pacífic per Vasco Núñez de Balboa
Inventory number MGPB 056725
Dating 1915 - 1919
Provenance Panama
Dimensions 2.5 x 3.7 cm
Material paper (fiber product)
Technique printing (process)
Inscriptions REPÚBLICA DE PANAMÁ / CORREOS / 2 / 2 / BALBOA TOMANDO POSESIÓN DEL OCÉANO PACÍFICO / EXPOSICIÓN DE PANAMÁ 1915 / DOS CENTÉSIMOS DE BALBOA
CANAL / ZONE
Bibliography Museo Postal y Filatélico de Barcelona. Catálogo ilustrado de la valiosa e importante colección de sellos de correo de Ramón de Marull Huguet donada a la Ciudad de Barcelona e instalada en el Palacio de la Virreina. Segona edició. Barcelona: 1962.