Barcelona Cultura

At present

News


Nit dels Museus 2017. La nit de Barcelona i el correu

Nit dels Museus 2017. La nit de Barcelona i el correu

Per segon any consecutiu tornem a participar en la 10a edició de la Nit dels Museus, organitzada per l’Institut de Cultura de Barcelona.


Per segon any consecutiu tornem a participar en la 10a edició de la Nit dels Museus, organitzada per l’Institut de Cultura de Barcelona.

Aquest any l’oferta cultural s’amplia a vuitanta-set espais, entre els qual cal destacar la incorporació de dos nous centres: l’Espai de Bombers i la Torre de la Creu de Sant Joan Despí. I la reincorporació de l’Espai Fotogràfic Centelles.

El programa d’activitats preveu intervencions en tots els centres des de les 19h fins a la 1h de la matinada. I les propostes són tan variades que no podràs dir que no: màgia, circ, dansa, tallers, exposicions, concerts, etc. Una excusa excel·lent per visitar espais on ja has estat i també, per descobrir-ne de nous. 

I nosaltres, com no pot ser de cap altra manera, també hi serem presents. Aquest any ens hem tirat a la piscina oferint-vos un projecte digital: Barcelona i el correu, un recorregut per dotze espais emblemàtics dels barris del Gòtic i de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Una passejada a peu que podreu seguir mitjançant el vostre dispositiu mòbil i que us permetrà conèixer alguns dels principals episodis històrics que han marcat l’evolució de la historia postal de Barcelona fins avui dia: l’última casa de postes, l’Hostal de la Bona Sort, el carrer del Correu Vell, etc. Un viatge en l’espai i el temps per identificar els orígens de les primeres trameses postals de la ciutat.  

Publica les teves fotografies de la Nit dels Museus a Instagram amb el hashtag: #bcnésmuseu. Si la imatge està relacionada amb alguns dels espais de Barcelona i el Correu afegeix el hashtag  #ColleccioMarull. Barcelona Cultura sortejarà una entrada doble per a l’exposició “David Bowie Is”. Consulta el web La Nit dels Museus.

Podeu trobar l’accés al següent enllaç:  Barcelona i el correu. Una passejada per la història postal i filatèlica.