A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

El veïnat de la Vila comparteix amb l'alcaldessa reflexions i propostes sobre el barri

13/05/2022 - 12:42

Al voltant de 220 persones van assistir aquest 12 de maig a la primera edició postpandèmia de les ‘Trobades amb l’alcaldessa’.

Al voltant de 220 persones van assistir aquest 12 de maig a l’Escola Reina Violant per participar a la primera edició postpandèmia de les ‘Trobades amb l’alcaldessa’

Els veïns i veïnes de la Vila de Gràcia van tenir aquest 12 de maig l’oportunitat de compartir reflexions i propostes sobre el barri amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Al voltant de 220 persones van assistir a l’Escola Reina Violant per participar a la primera edició postpandèmia de les ‘Trobades amb l’alcaldessa’, un espai pensat perquè el veïnat dels barris dialogui amb l’alcaldessa, que gràcies a això pot conèixer les necessitats i les demandes de la ciutadania per tal de millorar la feina municipal i, alhora, explicar les prioritats del consistori.

La mobilitat va ser un dels aspectes més comentats per les persones que van intervenir en l’acte, que van parlar sobre el transport públic, el trànsit i els projectes de pacificació, la circulació de patinets i bicicletes i el programa Obrim Carrers. Així mateix, moltes intervencions es van centrar en qüestions relacionades amb els equipaments educatius, les zones verdes i el soroll als carrers.

Els parlaments van tractar de temes molt diversos, com ara la neteja al carrer, les necessitats de les persones amb discapacitat, l’habitatge públic, els equipaments esportius, els serveis d’atenció a les víctimes de violència masclista i la recollida d’escombraries.

La trobada va aplegar persones de totes les edats, incloent-hi infants, que van gaudir d’un servei de ludoteca. Una nena fins i tot es va animar a agafar el micròfon per dir-hi la seva. L’alcaldessa va prendre nota de les intervencions i va agrair al veïnat l’assistència i la implicació en el debat públic. Finalment, va tancar la jornada animant els assistents a aprofitar els espais de participació ciutadana, com ara les Audiències Públiques i els Consells de Barri.