Fira de Reis de Gràcia

20/12/2018 - 10:30

Nadal. Els artesans i artistes de Gràcia ofereixen un ampli ventall de productes a la fira del Passeig de Sant Joan del 28 de desembre de 2018 al 5 de gener de 2019.

Artesanes, dissenyadors i artistes del barri de Gràcia ofereixen un ampli ventall de productes per la Fira de Reis de Gràcia, que trobareu del 28 de desembre al 5 de gener al Passeig de Sant Joan entre la Travessera de Gràcia i el c. Sant Antoni Maria Claret. Objectes únics i originals fets a mà per artistes graciencs i gracienques. Endinsa-t'hi!

Hi participen diverses parades amb productes d’artesania, artístics i originals, fets a mà i, sobretot, 100% Gràcia: titelles, articles de cuir, complements tèxtils i llana, joies artesanals i de disseny, vinils creatius, ceràmica, fotografies, joguines de fusta, pintures i escultures, perfums artesanals, peces fetes amb vidre, nines de drap, originals peces en paper i molt més!

La Fira ha estat organitzada per segon any consecutiu per l’Associació d’Artesans i Artistes de Gràcia, que agrupa una mostra variada de diversos oficis artesans que exposen les seves creacions mensualment a la Plaça de la Revolució i durant les Festes de Gràcia a la Plaça de la Virreina. Com a col·lectiu d’artesans, tenen especial cura de seleccionar una gran diversitat i qualitat de productes fets a mà.

Veniu a la fira, passegeu, i escolliu els productes que més us agradin per regalar aquestes festes!