IMPERI DEL MIG

Els mediadors són subjectes implicats en interaccions que produeixen vessaments, lliscaments i suspensions
Lars Bang Larsen i Sᴓren Andreasen

27.06.2017


Lars Bang Larsen i Sᴓren Andreasen
Traducció simultània anglès – català
Espai 4. 19h
Entrada gratuïta. Aforament limitat 

La cultura contemporània està assetjada per múltiples espectres, com ara els discursos sobre l’origen o les naturalitzacions de la mediació, però també per una manca de conceptes per als tipus de mediació que produeixen moviments sense progrés, en comptes de representació, estabilització i control. Segons com, ja no calen explicacions: com a mediadors interessats positivament en la mediació, esperem deixar-nos endur. En la nostra xerrada-conferència, parlarem de tot un seguit de pràctiques de mediació capaces d’arribar a destinacions menys probables. 

Søren Andreasen és un artista que treballa a Copenhagen. Entre les seves exposicions recents hi ha The 8th Climate, l’11a Biennal de Gwangju (2016); The Real After Psychedelia, CAC Vilnius (2015); Literacy-Illiteracy, 16a Triennal Gràfica de Tallinn (2014); Leisure, Discipline and Punishment, Contour 6, Mechelen (2013). Entre les seves publicacions recents hi ha Mass and order 2, mediabus (2016); Will and Nerve Force in relation to Symbolic Culture, Space Poetry (2013), i, amb Lars Bang Larsen, The Critical Mass of Mediation, Internationalistisk Ideale (2012/2014). www.sorenandreasen.net.

Escriptor, comissari artístic i historiador de l’art, Lars Bang Larsen és professor convidat a la HEAD de Ginebra. Ha estat (co-)comissari d’exposicions col·lectives, com ara Incerteza Viva, a la 32a Biennal de São Paulo; Reflections from Damaged Life (Raven Row, Londres 2013), i Georgiana Houghton: Spirit Drawings (Courtauld Gallery, Londres 2016). Entre els seus llibres hi ha The Model. A Model for a Qualitative Society 1968 (2010), Networks (2014) i Arte y norma (2016). La seva tesi doctoral sobre art i psicodèlia es va titular A History of Irritated Material.