18a Fira Modernista i Fira del Comerç de Barcelona: dates

Carrer Bruc, entre Avinguda Diagonal i Consell de Cent

From 24/05/2024 to 26/05/2024

Translator ofgoogle :

La Fira Modernista arriba a la majoria d’edat! Els dies 24, 25 i 26 de maig compleix 18 anys en una nova edició que es farà al carrer Bruc, entre l’avinguda Diagonal i el carrer Consell de Cent, i al carril central de l’avinguda Diagonal, entre el carrer Bruc i el carrer Girona.

La Fira la dedicarem al dramaturg i poeta Àngel Guimerà i Jorge (1845-1924), el dramaturg català que ha gaudit de major projecció internacional i del qual se celebra l’Any en commemoració dels 100 anys de la seva mort. El dia 21 de maig, a la Casa Elizalde, presentarem la Fira Modernista amb una conferència sobre Guimerà i el Modernisme a càrrec de l’especialista Ramon Bacardit, comissari de l’Any.

Com a novetats, aquest any tindrem un espectacle inèdit de dansa i expressió artística dissenyat expressament per a la Fira i dedicat a Àngel Guimerà. En la zona de parades modernistes d’arreu hi trobarem tres novetats: la presència de CHROMA, empresa referent de la conservació i restauració del patrimoni, també el modernista; el parc d’atraccions Tibidabo, que torna i realitzarà una exposició del Tibitour, la seva visita guiada històrica al parc, i la Fundació Acicac, que ens mostrarà les seves activitats al voltant del patrimoni de Catalunya. El taller de malabars de divendres aquest any serà més complet i inclourà una exhibició i una decoració espectaculars.

També tindrem, com cada any, la rua de cotxes del Clàssic Motor Club del Bages; Llum i Color del 900 i les seves representacions; l’àlbum de cromos, aquest any dedicat a Guimerà –infants, veniu i us el regalem!–; els artesans; la Fira del Comerç de Coreixample; la parada de fotografia modernista, on si vens vestit d’època et regalarem una foto teva en un decorat modernista; el trenet de modelisme tripulat; itineraris modernistes; una ludoteca; música en viu; tallers, i un llarg seguit d’activitats per a totes les edats.

Gaudeix de l’oci i la cultura, tot plegat ambientat en l’època de la Barcelona modernista. T’hi esperem! gran interès cultural i hi haurà un gran escenari a la zona de la restauració, amb una programació constant amb música en viu, disc-joqueis, exhibicions, tallers i festa!

Podeu consultar el programa detallat aquí: https://www.firamodernistadebarcelona.cat/cat/fira-modernista-de-barcelona/programa

Carrer Bruc, entre Avinguda Diagonal i Consell de Cent

Address:
Carrer del Bruc, 101
Districte:
Eixample
Neighborhood:
la Dreta de l'Eixample
City:
Barcelona

If you would like to make a correction related to this activity...

LET US KNOW

If you would like to make a correction related to this activity...

LET US KNOW