Esteu aquí

Continuen les obres dels túnels de Glòries

Obres. Els horaris dels treballs s'han hagut d'ajustar a les noves mesures per contenir la propagació de la covid-19, amb la finalització del confinament comarcal.

Els diumenges 21 de març i 4 d'abril continuen els treballs d'execució de creuaments semafòrics a la boca Llobregat del túnel de les Glòries.

Diumenge 21 de març continuen els treballs d’execució de creuaments semafòrics a la boca Llobregat del túnel de les Glòries amb algunes modificacions a causa de la flexibilització en les restriccions de mobilitat a tot Catalunya.

En aquest sentit, diumenge 21 de març es realitzarà l’actuació al costat muntanya de la Gran Via de les Corts Catalanes amb el carrer Padilla. Els treballs estaven previstos de 9 a 18 hores, però s’iniciaran abans per tal de poder finalitzar i obrir el trànsit abans, quan s’incrementa el trànsit de tornada a Barcelona a l’estar sense confinament comarcal. En tot moment es mantindrà un carril de circulació sentit Llobregat.

Les obres continuaran diumenge 4 d’abril amb les mateixes característiques, però al costat muntanya de Gran Via amb el carrer Castillejos, on es donarà la màxima prioritat al trànsit de Gran Via, traient els vehicles en fase semafòrica vermella a Gran Via.

Tots els creuaments s’executaran amb una reposició provisional d’asfaltat en fred, a l’espera de la reposició definitiva de paviment, programada pel diumenge 11 d’abril. Els treballs de reposició s’iniciaran per Gran Via en sentit Besòs (sortida), es continuarà pel sentit Llobregat (entrada) i per últim es realitzarà la reposició dels creuaments al carrer Padilla.