Cancel·lat l’esdeveniment “Natura Encesa. Nadal al Parc del Turó de la Peira” a causa de la covid-19

04/11/2020 - 17:09 h

La mesura arriba per la necessitat d’ampliar espais de passeig i d’estada on es puguin mantenir les distàncies de seguretat establertes

Com a conseqüència de les noves mesures restrictives per l’augment de casos de covid-19 a la ciutat de Barcelona, i davant la necessitat d’ampliar espais de passeig i d’estada on es puguin mantenir les distàncies de seguretat establertes, com ho permet el Parc del Turó de la Peira, s’ha decidit suspendre la celebració de l’esdeveniment “Natura Encesa”, que estava programat al voltant de les dates del Nadal.

Aquest projecte tenia com a objectiu apropar un espectacle familiar de gran format i àmbit de ciutat al barri del Turó de la Peira, a través d’una col·laboració que permetés dinamitzar econòmicament els eixos comercials del districte, generar llocs de treball de proximitat, i oferir una proposta nadalenca al veïnat.

En relació a l’accés al parc, l’Ajuntament ha garantit que una part del mateix es mantingués oberta i ha treballat, posteriorment, per incrementar aquesta superfície. D’altra banda, en relació amb l’accés a l’esdeveniment, s’ha estat treballant per facilitar-lo especialment als veïns i veïnes dels barris del Turó de la Peira, Can Peguera i Horta.

També s’han dut a terme diverses inversions estructurals en benefici del parc com la instal·lació de portes, la reparació de la tanca existent, la instal·lació de subministrament elèctric per permetre un enllumenat més eficient, i la millora del paviment per afavorir un ús més accessible.

La voluntat del Districte és seguir impulsant iniciatives de caràcter cultural, social i econòmic que contribueixin a la dinamització social i reactivació de la vida comercial dels barris del districte. A partir del moment en què s’hagi normalitzat de manera definitiva l’ús de l’espai públic i un cop passi l’actual crisi sanitària, es treballarà amb la màxima complicitat del veïnat per desenvolupar futures propostes.