La fotografia se cita a Nou Barris

19/11/2020 - 11:21 h

El Fòrum Fotogràfic Can Basté arriba del 24 al 28 de novembre, i ens permetrà conèixer els projectes finalistes i, finalment, els dos guanyadors

Del 24 al 28 de novembre, Can Basté celebra el Fòrum Fotogràfic. Enguany, aquest certamen, referent no només a Nou Barris sinó a tota Barcelona, arriba ja a la 16ª edició.

L’esdeveniment culmina amb l’elecció dels dos projectes guanyadors, que s’enduran cadascun una beca de 2.000 € per a la producció de projectes expositius fotogràfics.

La presentació dels projectes seleccionats es farà el divendres 27 de novembre en horari de tarda, i el dissabte 28 de novembre en horari de matí. El veredicte del jurat es donarà a conèixer el mateix dissabte, a partir de les 20 h. Els projectes guanyadors seran exposats de manera individual a la Sala Cava. A més, els autors o autores podran fer gratuïtament un dels cursos de l’Espai Fotogràfic durant l’any 2021, així com utilitzar l’autoservei.

En aquest web hi trobareu tota la informació.

Fòrum Fotogràfic de Can Basté

Es tracta d’un certamen que té per objectiu bàsic descobrir, reconèixer i promoure novells creadors i creadores que utilitzen la fotografia com a mitjà expressiu.

Hi poden participar fotògrafs i fotògrafes, o col·lectius fotogràfics. El projecte a presentar és de temàtica lliure i ha de ser inèdit, és a dir, que no hagi exposat anteriorment.