Us ajudem en el tràmit de justificació de la vostra subvenció

20/11/2020 - 11:46 h

Oferim sessions virtuals informatives el 25, 26 i 27 de novembre

Els projectes que van rebre dotació econòmica en la convocatòria de subvencions de 2020 de l’Ajuntament de Barcelona, necessiten ara justificar el projecte en qüestió. El termini màxim per fer-ho és de dos mesos després de la seva finalització. En la majoria dels casos, la data màxima és el 28 de febrer de 2021. Aquesta serà la primera vegada que, de forma general per a totes les entitats, aquest tràmit s’haurà de fer de manera telemàtica.

Tenint en compte això, i que Nou Barris ofereix des del 2017 un servei comunitari de Suport i Acompanyament de proximitat, en aquest període de transició digital, anomenat Nou Barris Digital, us proposem tres sessions informatives virtuals amb idèntic contingut per ajudar-vos en el procediment de presentació de la documentació. Són aquestes:

  • Dimecres 25 de novembre, a les 19 h
  • Dijous 26 de novembre, a les 18.30 h
  • Divendres 27 de novembre, a les 12 h

Les entitats i persones interessades a participar-hi, heu d’adreçar-vos al correu saversano@ext.bcn.cat, tot indicant la sessió escollida, el nom de l’entitat i la persona de contacte. El dia anterior a la sessió rebreu l’enllaç des del qual connectar-vos via jitsi.

En cas de dubte o per a més informació, sis plau contacteu amb Silvano Aversano a través del mail saversano@ext.bcn.cat, o del telèfon/whatsapp 654 436 178.