L’Associació Centre d’Higiene Mental Nou Barris estrena web

30/11/2020 - 17:01 h

Aporta informació dels serveis assistencials, ofereix la possibilitat de demanar hora, i recull preocupacions o suggeriments a través de la bústia interactiva

L’Associació Centre d’Higiene Mental Nou Barris ja disposa de pàgina web. L’eina neix com un nou espai per informar sobre l’atenció als usuaris de salut mental del districte, a la vegada que també pretén convertir-se en un instrument de relació interactiva amb les persones usuàries, tant per part dels dos Centres de Salut Mental d’Adults, com per part dels serveis assistencials PADI (Programa d’hospitalització domiciliària) i PSI (Programa de seguiment individualitzat).

El web aporta informació completa dels serveis assistencials de l’entitat, ofereix la possibilitat de demanar hora de visita als centres de salut mental d’adults, i també recull preocupacions o suggeriments a través de la bústia interactiva.

En l’acte que va tenir lloc a la Seu del Districte el passat 26 de novembre, la presidenta de l‘associació, Paloma Lago, va destacar el compromís de l’entitat vers la salut mental de Nou Barris en els prop de 40 anys de vida.

L’Associació Centre d’Higiene Mental Nou Barris

L’entitat es va crear a Barcelona l’any 1981, amb vocació de donar assistència pública en salut mental per a la ciutadania de Nou Barris. Ofereix un model comunitari de serveis especialitzats, amb una voluntat de compromís, qualitat, innovació i inclusió social.

L’ACHMNB desenvolupa assistència psicològica i psiquiàtrica a persones adults (a partir dels 18 anys) per assolir la màxima recuperació i reinserció. També du a terme activitats de prevenció i promoció en salut mental a la comunitat i/o a través de les entitats del barri.

L’associació disposa de dos Centres de Salut Mental d’Adults, el CSMA Nord i CSMA Sud, on s’hi desenvolupen diferents programes com el de Trastorn Mental Sever, el de Psicoteràpia Breu i el Programa de Joves per a la població de 17-28 anys, a més dels serveis d’atenció domiciliària amb el Programa d’Atenció Domiciliària Intensiva (PADI) i el Pla de Serveis Individualitzats (PSI).