Audiència Pública telemàtica a Nou Barris

03/12/2020 - 20:25 h

Tindrà lloc el dimecres 9 de desembre, a partir de les 18 h. Podeu demanar de connectar-vos-hi per videoconferència, presentar les vostres preguntes amb anterioritat, i seguir la sessió en directe

El dimecres 9 de desembre, a partir de les 18 h, tindrà lloc a la Seu del Districte una nova edició de l’Audiència Pública de Nou Barris. En compliment de les normes de seguretat legalment establertes amb motiu de la covid-19, la sessió serà telemàtica, amb recollida prèvia de preguntes i intervencions, i emissió en directe.

Preguntes i intervencions

Els ciutadans i ciutadanes que vulguin participar podran enviar les preguntes o intervencions de manera anticipada fins a 48 hores abans de la sessió (es a dir, el 7 de desembre a les 18 h) a través de la plataforma decidim.barcelona, donant-se d’alta com a usuari/a. Us adjuntem l’enllaç directe a la sessió i informació per donar-se d’alta com a usuari/a.

A més, també podeu triar de connectar-vos a la sessió per videoconferència, tot sol·licitant-ho a la pàgina decidim.barcelona també com molt tard 48 h abans de la sessió, i també donant-vos d’alta com a usuari/a al decidim, si encara no ho esteu.

Emissió en directe

La sessió es podrà seguir en directe a través del mateix enllaç del web decidim.barcelona, sense que en aquest cas sigui necessari donar-se d’alta com a usuari/a.