Consell Plenari telemàtic a Nou Barris

05/12/2020 - 20:32 h

Tindrà lloc el dilluns 14 de desembre. Podeu fer arribar les vostres intervencions fins a 48 h abans de l'inici de la sessió, que podreu seguir en directe

El dilluns 14 de desembre, a partir de les 17.30 h, Nou Barris celebrarà una nova sessió del Consell Plenari. Com en els darrers temps, tindrà únicament caràcter telemàtic a causa de la crisi sanitària provocada per la covid-19.

La ciutadania podrà presentar intervencions i preguntes referides a l’ordre del dia per via telemàtica fins les 17.30 h del dissabte 12 de desembre. Com és habitual, podreu seguir la sessió en directe.

Presentació del PAM i dels pressupostos del Districte

Entre altres temes, en aquest Consell Plenari se sotmetrà a aprovació la proposta del “Programa d’Actuació Municipal del Districte de Nou Barris”, i també s’informarà del projecte de pressupostos de l’Ajuntament, tant en l’àmbit de ciutat com de Districte, per a l’any 2021.

També s’informarà de l’aprovació inicial per reordenar els equipaments situats a l’illa del Mercat de Montserrat en la confluència de la via Favència, el carrer d’Aiguablava i del carrer de Els Torres al barri de les Roquetes, una actuació promoguda per l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona.

Finalment, després del torn de precs i preguntes dels diversos grups municipals, es presentaran dues declaracions institucionals, una amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, i una altra en reconeixement a la tasca efectuada per Francesc Layret i Foix.