Els comerços de Nou Barris, protagonistes del Nadal

16/12/2020 - 14:51 h

Espectacles al Pati de la Seu del Districte i premis amb jocs de rascar, algunes de les propostes promogudes per dinamitzar el comerç de proximitat

Els comerços de Nou Barris són els protagonistes indiscutibles del Nadal a Nou Barris. A més dels espectacles als eixos comercials que ja us vam avançar al seu dia, en aquesta notícia hi trobareu tot un seguit d’activitats i accions que tenen per objectiu dinamitzar el comerç de proximitat, en un moment d’enorme dificultat a causa de la crisi de la covid-19.

El Pati de Nou Barris s’encén amb el comerç

Us oferirem espectacles de mitja hora per a tota la família: màgia, blues, circ i música clàssica.

  • 22 de desembre. Música clàssica amb l’Orquestra de vent de l’Escola Municipal de Música Nou Barris
  • 23 de desembre. Blues amb el grup Pez Rojo
  • 28 de desembre. Màgia amb Joaquim Matas
  • 29 de desembre. Circ amb Desastrosus Cirkus
  • 30 de desembre. Blues amb la formació de l’Escola Blues Social Club

Passis dels espectacles: 17.30, 18.30 i 19.30 h

Cal reservar entrada. Com la podeu aconseguir? Doncs comprant als comerços associats
 de Nou Barris on hi trobeu aquest cartell.

Un cop acabats els espectacles, hi haurà un espectacle de llums i música al mateix Pati, de quatre minuts de durada.

Aquest mateix espectacle el podreu trobar també els dies 21, 24 i 31 de desembre, de 17.30 a 20.30 h. En aquest cas l’accés és lliure, sense necessitat de reserva prèvia.

Ornamentació d’aparadors

Al carrer Joaquim Valls i a la Via Júlia, els estudiants de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Deià, ubicada a Canyelles des del 2017 i especialitzada en disseny d’interiors, han ornamentat els aparadors de 15 botigues. Aquesta mateixa acció s’ha dut a terme també per part de l’associació Turó de la Peira, que a través d’una empresa ha fet l’ornamentació de 24 establiments. (adjuntem algunes fotografies) En aquest mateix barri, l’associació EnriquezArte ha elaborat 100 palmeres de 20 cm amb materials reciclats i leds que es distribuiran als comerços del voltant.

Els imants dels barris

Si compreu als establiments en què hi trobareu aquest cartell, us endureu un imant que simbolitza cadascun dels barris. Així que ja ho sabeu, feu la col·lecció i completeu el vostre puzle del districte! (La promoció està disponible fins a la fi de les existències)

Rasca de Nadal

A Nou Barris, els comerços locals i de proximitat i els mercats distribuiran 33.000 butlletes de rascar entre la clientela. Entre els milers de premis, entrades a museus, espectacles i recintes, i productes dels comerços i tasts a bars i restaurants.

En paral·lel, els establiments repartiran també bosses plegables de la campanya per incentivar la compra de proximitat, calendaris de sobretaula, cartes per als Reis Mags, i exemplars de la revista Time Out.