Noemi Rocabert guanya el III Premi Rafael Juncadella d'Òmnium Cultural

19/01/2021 - 11:18 h

Durant molts anys directora de l’escola Mestre i Morera de Ciutat Meridiana, sempre ha lluitat per l’equitat de les escoles de la Zona Nord

Noemi Rocabert i Argila és la guanyadora de la tercera edició del premi Rafael Juncadella que des de fa tres anys atorga Òmnium Cultural. El guardó és un reconeixement a aquelles entitats, associacions i persones compromeses amb el districte de Nou Barris i la cohesió social a través de la cultura.

Noemi Rocabert i Argila és mestra i durant molts anys directora de l’escola Mestre i Morera de Ciutat Meridiana. És una dona que sempre ha lluitat per l’equitat de les escoles de la Zona Nord, i perquè els nens i nenes d’aquests barris tinguin les mateixes oportunitats que la resta d’infants de la ciutat.

L’acte de lliurament del premi tindrà lloc el divendres 5 de febrer, a les 19 h, a l’Ateneu Popular Nou Barris. Per poder-hi assistir cal inscripció prèvia a través d’aquest enllaç. Serà imprescindible l’ús de mascareta per entrar, mantenir la distància de seguretat i rentar-se les mans.

També podreu seguir l’acte a través de les xarxes socials d’Òmnium, Facebook, Twitter i aquest enllaç de YouTube.