Què pots fer a Nou Barris del 22 al 28 de gener?

21/01/2021 - 12:35 h

Un espectacle infantil a la Guineueta, concerts a Torre Llobeta i la Trinitat Nova i moltes activitats per gaudir des de casa, entre les principals novetats

La sempre temuda costa del gener ja fa baixada, i nosaltres us ajudem a completar aquest descens amb una nova agenda setmanal d’activitats. Per aquells qui no ho acabeu de veure clar, us recordem que tots els esdeveniments que hi recollim estan adaptats al context marcat per la covid-19. Així, les activitats presencials compleixen totes les mesures de seguretat: aforaments limitats, distància de seguretat entre els assistents, mascareta obligatòria, disponibilitat de gel hidroalcohòlic… I en els casos en que aquestes prevencions no són possibles, les activitats s’han traslladat al format online perquè les pugueu seguir des de casa.

A les pàgines que us presentem avui hi reapareixen actes clàssics del districte, com per exemple una nova edició mensual del cicle Converses del Centre Cívic Torre Llobeta, dedicada a la memòria històrica, o la primera xerrada d’aquest trimestre a l’Espai de Suport Nou Barris – Horta, centrada en com parlar de la mort als més joves de la casa. Totes dues, retransmeses en línia des de YouTube.

A l’horitzó de dissabte hi trobem dos atractius concerts al Centre Cívic Torre Llobeta, amb la cantautora Lídia Uve (foto), i a l’Ateneu Popular Nou Barris, amb un cartell 100% Nou Barris que ràpidament va esgotar les entrades, tot i que el podreu seguir des del sofà mentre feu el vermut. A més, un espectacle infantil en anglès organitzat per l’Esplai Guineueta i la segona tarda del cicle de cinema sobre maternitat a Can Basté. I escampats per la resta de dies, un taller d’estalvi energètic i una conferència sobre Chopin a Can Verdaguer, una trobada literària amb Bel Olid com a protagonista al Centre Cívic Torre Llobeta, una nova exposició sobre premsa veïnal a l’Arxiu Històric Roquetes – Nou Barris i moltes més propostes. Repasseu-les i escolliu les vostres!

Activitats del 22 al 28 de gener