El SOAPI reprèn en format on line les sessions informatives mensuals

01/02/2021 - 11:56 h

Programada una primera trobada per al 15 de febrer

El SOAPI reprèn a partir d’aquest mes les sessions informatives mensuals d’acollida per a persones immigrades. Seran en format on line, a causa de la crisi sanitària.

La primera d’aquestes sessions es durà a terme el proper 15 de febrer, a partir de les 17.30 h. Per poder-hi prendre part, caldrà inscriure-s’hi a través d’aquest enllaç.

Les sessions són conduïdes per personal expert que informa sobre serveis públics i entitats socials, tràmits d’estran­geria, recursos formatius i d’inserció laboral, cursos de català i castellà i d’altres temes. Al final de la sessió es lliura un certificat d’assistència que pot ser valorat en alguns tràmits d’estrangeria. En cas necessari es compta amb servei de traducció.

El Servei d’Orientació i Acompanyament per a Persones Immigrades

El SOAPI és un servei municipal expert en acollida i acom­panyament de persones immigrades. Ofereix informació, orientació, suport i assessorament sobre coneixement de l’entorn, empadronament, obtenció de la targeta sanitària, aprenentatge de llengües, tràmits d’estrangeria, drets i deures, as­sociacionisme, oci i cultura i altres temes.

Totes les activitats són gratuïtes per a les persones partici­pants, ja que formen part del programa d’acollida de l’Ajuntament de Barcelona.