Què pots fer a Nou Barris del 12 al 18 de febrer?

11/02/2021 - 16:40 h

Terror i molta oferta online per als adults, dues tardes de GamePlay per als joves i un grapat d'activitats infantils

Sempre és millor donar les males notícies al principi, així que som-hi: ja sabeu que enguany la covid-19 no ens permet celebrar les tradicionals rues de Carnestoltes (per sort, les associacions i entitats del districte les han sabut reconduir, amb nombrosos concursos i reptes de tot tipus escampats per les xarxes socials). A més, per motius diversos no hem pogut incloure a l’agenda d’aquesta setmana dues activitats que tenien bona pinta: la primera jornada del Cítric a l’Ateneu Popular Nou Barris, que ja té les entrades exhaurides, i el concert de David Pujadé Quartet a Can Verdaguer, suspès per causes alienes al centre.

Ara ja ens podem centrar en el que sí que trobareu a l’agenda, com per exemple el cicle juvenil GamePlay, amb no una sinó dues activitats: divendres, una xerrada per analitzar els videojocs en clau de perspectiva de gènere al Casal de Barri Torre Baró, i dimecres un taller de música i videojocs, integrat dins la Zona Gaming de la Biblioteca Zona Nord. A Can Basté la vesprada de divendres serà intensa, amb una conferència on el Grup d’Història de Nou Barris repassarà les escultures que trobem als barris de la Guineueta i la Prosperitat, i un passi de cinema (foto) on El Generador demostrarà el seu gust pel “terroriure” projectant “Re-Animator”. I dissabte al matí podreu aprendre sobre la vida de les abelles amb l’activitat que organitza la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova perquè la seguiu des de casa.

Si després de les abelles voleu seguir aprenent, podreu fer-ho dimarts sobre productes de neteja no contaminants, un cop més de la mà de la Casa de l’Aigua, i dijous sobre els feliços anys 20, a la Biblioteca Nou Barris, o sobre l’antiga Grècia i el cosmos, a Can Verdaguer. Ens acomiadem, no sense abans recordar-vos que ja podeu participar al Concurs Literari de Nou Barris d’aquest any, i que en trobareu la informació al final del PDF. A gaudir la setmana i a lluir disfresses, si no al carrer, a les xarxes socials!

Activitats del 12 al 18 de febrer