Nou Barris respira blues

23/06/2021 - 14:29 h

Arriba al districte la 19ª edició del festival de referència a Barcelona de la música afroamericana

Torna l’esdeveniment assenyalat en vermell pels amants de la música afroamericana. Nou Barris acull de l’1 a l’11 de juliol la 19ª edició del Festival de Blues. Enguany, amb format molt similar al de l’any passat i condicionat a la pandèmia. Tot i això, la qualitat de l’esdeveniment no se’n ressent, ben al contrari. Així, podreu gaudir d’algunes de les millors propostes del gènere, amb bandes com Rambalaya, Flamingo Tours o Red House Revival, que obriran el certamen, i l’incombustible Dani Nel·lo, Big Dani Pérez & Albert Bello Quintet i Koko-Jean & The Tonics.

El festival acabarà amb les actuacions d’Acontrablues i Barcelona Big Blues Band & Spencer Evoy, dos concerts gratuïts que seran també el punt de partida del festival “L’Estiu, al Pati!”, que torna un any més al districte i del qual us en parlarem ben aviat.

Podeu consultar la programació completa. I comprar aquí les entrades. Tots els concerts començaran a les 20.30 h i acabaran a les 22 h.

Capibola Blues organitza el Festival de Blues de Barcelona des del seu inici, l’any 2003, i va néixer amb l’objectiu d’acostar a la ciutadania la música d’arrel afroamericana. Un projecte que a través de diverses iniciatives i activitats ha sabut conjugar el seu afany divulgatiu amb una vocació formativa, lúdica i solidària, fidel a un esperit de compromís social, obert i participatiu en l’accés a la cultura.