L’àrea verda de Vilapicina i la Torre Llobeta s’ampliarà a tot el barri

05/07/2021 - 17:14 h

Sessió informativa semipresencial el dilluns 12 de juliol per explicar els detalls del projecte

La Sala de Plens del Districte acollirà el proper dilluns 12 de juliol, a partir de les 18 h, una jornada informativa en què es tractarà l’ampliació de l’àrea verda d’aparcament a tot el barri de Vilapicina i la Torre Llobeta.

La trobada tindrà caràcter semipresencial. Per tant, hi podeu participar d’una de les següents maneres:

  • De manera presencial: cal que escriviu a comunicacionoubarris@bcn.cat. Us farem saber si hi podeu assistir, ja que les places són limitades i les assignarem per rigorós ordre de recepció
  • Per videoconferència: caldrà que ho demaneu també a comunicacionoubarris@bcn.cat, i unes hores abans de l’acte us enviarem l’enllaç de connexió

A més, també podreu seguir la sessió a través de l’enllaç https://youtu.be/WnthBVuwBRA

La primera àrea verda de Nou Barris

La primera àrea verda d’aparcament de Nou Barris va arribar el setembre de 2020, amb 405 noves places de la Zona 26, ubicades entre el carrer de la Riera d’Horta, carrer d’Arnau d’Oms, passeig de Fabra i Puig i avinguda Meridiana.

Aquestes places s’identifiquen amb pintura verda. Això vol dir que, amb l’objectiu de prioritzar l’estacionament de les persones residents, els vehicles dels no residents a la Zona 26 només poden estacionar un màxim de dues hores dins de l’horari de regulació que indiqui el senyal vertical corresponent.