Obres a l’estiu per millorar la qualitat de l’espai públic i els serveis

08/07/2021 - 14:01 h

A Nou Barris es duran a terme cinc actuacions específiques, que se sumen a les obres en entorns escolars i a l’estació de metro de Trinitat Nova

Barcelona estrena els mesos de calor amb 108 actuacions d’estiu programades als deu districtes de la ciutat. Com cada any, l’Ajuntament ha planificat les obres aprofitant el període de vacances, quan hi ha menys mobilitat viària i menor activitat, per dur a terme moltes de les intervencions amb l’objectiu de provocar un menor impacte i menys molèsties als veïns i veïnes.

A Nou Barris, en les properes setmanes començaran les següents intervencions. És important que tingueu en compte que a hores d’ara les dates són aproximades, susceptibles per tant a possibles canvis:

  • Urbanització del carrer de Pardo, del 10 d’agost al 7 de desembre
  • Urbanització del carrer d’Amílcar, del 10 d’agost al 7 de febrer de 2022
  • Escales mecàniques del carrer de les Agudes, del 2 de setembre al 16 de març de 2022
  • Primera fase de la urbanització dels interiors de Canyelles, del 16 de setembre a 11 de febrer de 2023
  • Urbanització del carrer de Llopis i del Pla dels Cirerers, del 9 de setembre al 8 de març de 2022

En paral·lel a aquestes actuacions, al Parc Central de Nou Barris continuen les tasques de manteniment de l’estructura metàl·lica de la passarel·la que uneix les dues zones del parc per sobre del passeig de Fabra i Puig, entre el passeig d’Urrutia i el carrer Vilalba dels Arcs.

Els treballs consisteixen a sanejar i pintar les parts rovellades de l’estructura de la passarel·la. Pel que fa a les afectacions del trànsit, es mantindrà com a mínim un carril de circulació per sentit. Està previst que les obres acabin el 20 d’agost.

Trinitat Nova i entorns escolars

Aquest estiu, a més, també acull un parell d’intervencions rellevants al nostre districte. La primera, les obres a l’estació de metro de Trinitat Nova, que van començar el passat mes de febrer i que fins al setembre deixaran l’estació fora de servei.

La segona, consisteix en les obres de pacificació dels entorns a nou escoles de Nou Barris, amb l’objectiu que aquests equipaments i els seus voltants siguin llocs plens de vida gràcies a la pacificació del trànsit, la visibilització de l’espai i elements urbans que convidin a l’estada.