Què pots fer a Nou Barris del 9 al 15 de juliol?

08/07/2021 - 19:22 h

Arrenca el cicle "L'Estiu, al Pati!" a ritme de blues i Pepa Plana porta les rialles a l'Ateneu Popular Nou Barris, en una setmana plena a vessar d'activitats

Esteu avorrits i avorrides? Doncs podeu passar una estona divertida comptant quants cops apareix l’expressió “a la fresca” a l’agenda d’aquesta setmana. Us avisem que encertar la resposta no té premi, perquè el premi és l’agenda en sí, un autèntic antídot contra l’avorriment amb deu pàgines plenes de propostes per viure set dies de juliol d’allò més intensos i refrescants. Els grans titulars de la setmana? Per una banda el cicle “L’Estiu, al Pati!”, que un juliol més omplirà d’actuacions gratuïtes el pati de la seu del Districte, i per començar ens ofereix els dos darrers concerts del Festival de Blues de Barcelona. L’altra protagonista és la pallassa Pepa Plana (foto), que dissabte i diumenge serà a l’Ateneu Popular Nou Barris dins de la programació del Grec Festival, demostrant-nos amb el seu espectacle “Veus que no veus” que el circ clàssic no només és cosa d’homes.

Però al PDF que us espera a sota hi trobareu molt de tot, i per a tots els públics: propostes familiars, com la fira mediambiental amb tallers i paradetes Planeta B(asté), dimecres a la plaça Can Basté, o els tallers que ens proposen des de l’Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana, amb jornada matinal dissabte i un taller de fabricació de cajones flamencs entre setmana. Pels joves, a més de l’extensa oferta de l’Espai Jove les Basses, una sessió de teatre-fòrum per conscienciar sobre la importància de frenar la covid-19, dijous al pati de l’Institut Nou Barris. Per la gent gran, les havaneres de dimecres al pati de la seu del Districte destaquen entre moltes propostes de cinema i excursions. Precisament pels amants del cinema, un munt de projeccions a la fresca, destacant les de Pantalla Barcelona a la plaça Verda de Ciutat Meridiana, divendres, i a la plaça Can Basté, dimarts. I a més, la cursa popular de Nou Barris el diumenge, un grapat d’activitats infantils a diari, activitats tan interessants als centres cívics com la tarda de dibuix al jardí de divendres a Can Verdaguer o el vespre de contes i llegendes africanes de dissabte al Centre Cívic Torre Llobeta… No acabaríem mai de destacar! La tria definitiva us la deixem a vosaltres, que segur que l’encerteu. I a gaudir la setmana a Nou Barris!

Activitats del 9 al 15 de juliol