Els ajuts als comerços i les empreses es mantenen durant l’estiu

20/07/2021 - 11:44 h

Consulteu-los al document que us hem preparat des del Districte de Nou Barris

L’arribada de l’estiu acostuma a dur aparellada una pausa per a moltes activitats. No és el cas, però, dels ajuts econòmics aprovats recentment per a comerços i empreses, i que els establiments i corporacions de Nou Barris encara són a temps de demanar. I tampoc és el cas del servei d’assessorament personalitzat de Nou Barris Activa. De tot plegat, en trobareu aquí tota la informació que us cal saber.

Pel que fa al Reactivem Barcelona, les sol·licituds es poden demanar fins al 30 de juliol al web www.barcelona.cat/reactivacioeconomica. Es tracta d’un fons extraordinari de 20 milions d’euros per donar suport a les activitats econòmiques que més han patit les conseqüències de la covid-19. Hi poden optar els comerços i els locals de restauració, oci nocturn i allotjaments turístics que hagin fet o tinguin previsió de fer intervencions de millora als seus establiments entre la declaració de l’estat d’alarma i el 31 de desembre de 2021.

Respecte als ajuts econòmics per a la millora dels petits comerços, s’admeten sol·licituds fins al 30 de novembre de 2021 a través del web www.barcelona.cat/paisatgeurba. Es tracta d’una línia d’ajuts per a obres de naturalització i sostenibilitat i de la millora de la imatge exterior dels comerços.

A Nou Barris, els ajuts poden arribar fins al 75 % de l’import de les obres amb un màxim de 10.000 euros als locals inclosos en l’àmbit de l’eix del carrer Fabra i Puig, des de Meridiana fins al Carrer Canfranc, a la Via Júlia des de la plaça de la República fins a Via Favència, al carrer Pablo Iglesias des d’Argullós fins a Via Favència, i al carrer Joaquim Valls des de Via Júlia a Rio de Janeiro.

Finalment, convé tenir present que el servei per a empreses i comerços que presta Nou Barris Activa té caràcter permanent i, per tant, continua actiu durant l’estiu. www.barcelonactiva.cat/noubarrisactiva

Així, si teniu una idea de negoci, voleu reorientar el vostre negoci actual, busqueu tenir més clientela o sou professional autònom i necessiteu assessorament, podeu adreçar-vos a aquest servei i trobar suport personalitzat i respostes als vostres dubtes.