Què pots fer a Nou Barris del 6 d'agost al 9 de setembre?

05/08/2021 - 13:25 h

Repassem l'oferta d'entreteniment al districte per les properes cinc setmanes, on hi destaquen els espectacles infantils gratuïts del cicle "Fem l'agost!"

Si aquest estiu us quedeu a Nou Barris, o bé hi passeu una part de les properes setmanes, no us hi faltaran coses per fer. I les trobareu gairebé totes a la nostra agenda setmanal que, com passa un cop a l’any, aquesta vegada es converteix en mensual. Respecte a les activitats que encapçalaven els primers dies d’agost, la gran novetat són els quatre divendres d’activitats infantils gratuïtes que us esperen a la plaça Primer de Maig de Vallbona, al pati de la Seu del Districte i a la plaça Verda de la Prosperitat: és el cicle “Fem l’agost!” (foto), que vam estrenar l’any passat i que aquest repeteix tardes de titelles, música i teatre després de la bona acollida de la primera edició. També us acompanyaran durant tot l’agost les propostes per a tots els públics d’Operación Solete, a Roquetes, les infantils de Viu l’agost a Verdun, i els dimecres de masterclasses de danses urbanes per al públic juvenil, que finalment no se celebren al pati del Districte sinó a la plaça de les Basses de la Peira.

A més, els centres cívics Torre Llobeta i Can Verdaguer estaran oberts durant tot el mes. El primer encara té places disponibles per a alguns dels seus esdeveniments per a públic infantil, i del segon no en disposem de la programació, però ha anunciat concerts al seu jardí pels dimarts i dijous al vespre, així que estigueu atents a les seves xarxes socials. I per si tot això fos poc, a l’apartat d’activitats periòdiques us hi esperen més propostes com els BiblioCasals, els patis escolars oberts o les tardes a les Basses. Al PDF hi trobareu també les activitats programades per estrenar amb bon peu el mes de setembre, com una ruta guiada del Castell de Torre Baró, un taller de jardineria amb materials reciclats al Casal de Barri Vallbona, o les primeres exposicions del trimestre a Can Verdaguer i al Casal de Barri Torre Baró. Per part nostra només ens queda desitjar-vos unes bones vacances, si les teniu, i esperar que l’agenda us serveixi per ajudar a passar un estiu el més meravellós possible. Ens retrobem al setembre!

Activitats del 6 d’agost al 9 de setembre