Què pots fer a Nou Barris del 24 al 30 de setembre?

23/09/2021 - 14:08 h

Els actes de La Mercè tindran una destacada presència al districte, i passades les festes arribarà el torn de La Titellada i la Setmana de les Emocions de la Zona Nord

Ja hem entrat de ple a les festes de La Mercè, la gran celebració de la patrona de Barcelona que ens acompanyarà fins diumenge, i a Nou Barris serem importants protagonistes dels actes festius, que ocuparan tres espais del districte: la plaça Major de Nou Barris, escenari ja habitual dels concerts de caire simfònic (foto); la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, que aquest any acollirà diversos espectacles de teatre, circ o titelles; i el parc del Turó de la Peira, que en aquesta edició s’estrena com a emplaçament acollint les actuacions de Pallassos Sense Fronteres. Si no heu estat ràpids a l’hora de reservar entrades, la mala notícia és que en principi ja no queden seients disponibles, però també n’hi ha una de bona: les persones que hagin reservat i finalment no puguin assistir a l’esdeveniment tenen l’opció de retornar les entrades (els preguem que ho facin!), així que us recomanem que no deixeu de comprovar el web lamerce.barcelona, per si de sobte hi apareixen places disponibles.

Però no només de La Mercè viu el noubarrienc àvid d’entreteniment, i per aquest cap de setmana us oferim dues propostes més: el dissabte al matí, la ruta “Alimentació sostenible a Nou Barris” que organitza el Castell de Torre Baró, i pels més esportistes, la 5a edició de la cursa Trencacames Canyelles, una dura prova dominical que serveix de preludi de la festa major del barri, i que ha allargat el període d’inscripció fins al divendres previ a la seva celebració.

I ens fixem ja en els inicis de la setmana postMercè, que ens oferiran principalment activitats per al públic infantil i per a la gent gran. Aquests darrers podran gaudir de dues tardes molt musicals, dimecres amb l’actuació del cantant de swing Marc Anglarill al Casal de Gent Gran Can Peguera, que continua celebrant el seu 10è aniversari, i dijous amb el concert del grup d’aires italians Los Carosones al Casal de Gent Gran Casa Nostra. Pels més menuts de la casa, destaca l’inici d’una nova edició de La Titellada. El cicle d’espectacles de titelles organitzat per l’Associació Titellaire de Roquetes i el Centre Ton i Guida arrencarà amb actuacions diàries que cada tarda ompliran de rialles la plaça Trobada. Però és que els nens i nenes a partir de 4 anys també tenen una cita amb la Biblioteca Zona Nord i la seva Setmana de les Emocions, també amb programació diària que s’estendrà per les tardes de dilluns a divendres. Dit tot això, ja podeu consultar el PDF d’aquesta setmana i preparar-vos per la vinent, que vindrà realment carregada… Però de moment, gaudiu aquesta!

Activitats del 24 al 30 de setembre