Més de 800 persones gaudeixen del festival de flamenco Desvarío

28/09/2021 - 09:48 h

L’aposta pel talent jove sedueix el públic en la reedició d’un dels millors certàmens del gènere a Barcelona

830 persones han pogut gaudir el passat cap de setmana del festival “Desvarío. Flamenco 21 Nou Barris”, que ha apostat per joves amb gran projecció i talent.

La gran majoria, més de 750 persones, s’han apropat als recitals de Matías López El Mati, Óscar Lago i Javier Rabadán, del cantaor de Jerez de la Frontera David Lagos i el seu germà, el prestigiós guitarrista Alfredo Lagos, de la bailaora Leonor Leal i el músic Antonio Moreno i, finalment, de Jesús Méndez, Dani de Morón i Patricia Guerrero.

Ni la pluja va impedir la celebració del certamen, tot i que va obligar a traslladar a diumenge les actuacions previstes per al dissabte.

Els tallers i la conferència també van aplegar força públic, prop d’un centenar de persones.

Desvarío. Flamenco 21 Nou Barris

L’any 2000, el Districte de Nou Barris va crear un dels festivals flamencos més importants de la ciutat, per on van passar figures com Juan Habichuela, Moraíto, Rancapino, Eva la Yerbabuena, Israel Galván, Carmen Linares o Mayte Martín.

Ara, 21 anys després, el Districte de Nou Barris i El Dorado (Societat Flamenca Barcelonesa) han sumat esforços per recuperar aquella empremta originària, amb una mirada transversal, inclusiva i familiar.

Adjunts trobareu els enllaços amb les millors imatges del festival.