Nova sessió del Consell Plenari de Nou Barris

08/10/2021 - 11:24 h

Tindrà lloc el dijous 14 d’octubre, a partir de les 19 h, en format semipresencial

Nou Barris celebrarà el proper dijous, 14 d’octubre, a partir de les 19 h, una nova sessió del Consell Plenari, que tindrà caràcter semipresencial, i amb l’ordre del dia que trobareu aquí.

Per participar-hi, podeu:

  • Assistir presencialment (prèvia sol·licitud fins a 24 h abans de la sessió) Tingueu en compte que el nombre de places és limitat i que s’atendrà per rigorós ordre d’arribada de les peticions.
  • Connectar-vos per videoconferència (prèvia sol·licitud fins a 24 h abans de la sessió) També en aquest cas, el número de connexions és limitat, de manera que facilitarem l’enllaç per rigorós ordre d’arribada de les peticions.

Quan us inscriviu, cal que indiqueu expressament si voleu assistir o connectar-vos telemàticament. I en tots dos casos, és necessari enviar les intervencions i preguntes referides als punts de l’ordre del dia fins a 24 h abans de la sessió com a màxim.

També podeu enviar les vostres preguntes amb la mateixa antelació encara que no opteu per cap forma d’intervenció en directe.

I recordeu que, si ho preferiu, podreu seguir l’emissió en directe a través de https://youtu.be/9lA-4TugFu4

Ordre del dia

En el decurs de la sessió s’informarà de la mesura de govern “Salut i Cures a Nou Barris”, i també hi haurà l’habitual informe del regidor. A la part decisòria, un únic punt: la proposta de canvi de denominació de plaça de l’Aqüeducte per la denominació de Plaça dels Colors, a l’espai situat entre els carrers del Moixeró, Vallcivera i Rasos de Peguera, amb posterior elevació de la proposta a la Ponència de Nomenclàtor dels carrers de Barcelona.

Com és habitual, la part final del Consell Plenari està reservada a les proposicions i preguntes dels diversos grups municipals amb representació al Districte.

Recordeu que l’acte comptarà amb servei d’interpretació amb llengua de signes i servei de subtitulació amb pantalla per a persones amb discapacitat auditiva.