AsoGym de Nou Barris fa història en classificar-se per primera vegada per al Campionat d’Espanya de gimnàstica rítmica

19/11/2021 - 11:06 h

La prova se celebrarà del 26 al 29 de novembre a Valladolid

A la primera, va la vençuda. L’associació esportiva de gimnàstica rítmica AsoGym, amb seu a Nou Barris, ha aconseguit classificar-se per al campionat d’Espanya d’aquesta especialitat que es farà del 26 al 29 de novembre a Valladolid. I ho ha aconseguit en la primera edició que s’hi ha presentat. Les gimnastes han superat amb nota les dues primeres fases i, finalment, han passat amb èxit la prova classificatòria final.

En la competició hi prendran part cinc gimnastes de l’entitat, que faran un exercici de 2 minuts i mig amb tres cèrcols i dues cordes. En la seva categoria, la juvenil, competiran amb 116 equips procedents de tots els territoris de l’Estat.

AsoGym

AsoGym és una associació esportiva de gimnàstica rítmica especialitzada en aquesta disciplina com a activitat extraescolar i de competició. L’entitat està formada per 250 famílies. D’aquestes, n’hi ha que fan extraescolar a escoles, d’altres formen part de l’equip de competició escolar, i un darrer grup competeixen com a federades.

L’associació va néixer fa vuit anys a Nou Barris i al llarg d’aquest temps ha anat participant en diferents competicions organitzades per clubs. Des de la temporada 2019-2020, però, van decidir fer una passa més i competir en el món federat per tot Catalunya. Ha estat en aquest context que han aconseguit la classificació per al campionat espanyol.

Més informació de l’entitat al seu web: www.asogym.com