El sensellarisme, al Centre Cívic Zona Nord

29/11/2021 - 14:20 h

Exposició i cinema per conscienciar sobre la realitat que viuen les persones sense sostre

“Vides sense sostre” és el títol de l’exposició fruit del projecte desenvolupat per un grup d’estudiants de l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV), que busquen retratar la realitat de les persones sense sostre. Aquest projecte consta d’un documental i d’una exposició fotogràfica en què, a través dels protagonistes, coneixerem el dia a dia i la realitat d’aquest col·lectiu de persones.

El projecte també se centra en l’augment del neguit i l’ansietat que pateixen les persones sense sostre a causa de la pandèmia, i vol posar en valor, al mateix temps, les associacions que els donen suport en el camí cap a la integració social.

Aquest esdeveniment és el primer dels dos que trobarem al Centre Cívic Zona Nord en el marc del “cicle sensellarisme”. Tindrà lloc el divendres 3 de desembre a les 18 h. L’entrada és gratuïta, però l’aforament és limitat, i cal reservar entrades clicant aquí.

El segon acte es farà una setmana després, el 10 de desembre, a les 19 h, amb la projecció del llargmetratge de ficció “Sense sostre” dirigit per Pep Garrido i Xesc Cabot. El film ens parla d’en Joan, una persona sense sostre que malviu venent figuretes de filferro, i que decideix abandonar la seva rutina d’alcohol i violència als carrers de Barcelona per emprendre un viatge sobrehumà vers una destinació que només ell coneix.

En aquest cas l’entrada també és gratuïta i l’aforament, limitat. Reserva d’entrades clicant aquí.

Us hi esperem!