L’institut escola Antaviana obrirà el pati per Nadal

20/12/2021 - 13:30 h

Del 23 de desembre al 9 de gener

L’institut escola Antaviana serà el centre educatiu de Nou Barris que al llarg de les vacances escolars de Nadal obrirà el pati per a les famílies.

Ubicat al carrer Nou Barris 12, l’espai romandrà obert cada dia d’11 a 14 h, excepte el 25 i 26 de desembre, i l’1 i 6 de gener. El 3 de gener, a més, hi trobareu material esportiu i de jocs de 12 a 13.30 h.

Patis Escolars Oberts al Barri

El programa municipal Patis Escolars Oberts al Barri, impulsat des de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, té com a objectiu oferir patis de centres educatius públics de la ciutat, sempre en horari extraescolar i en període de vacances, com a espais d’ús públic per a infants i joves i les seves famílies, i on es desenvolupen també activitats de dinamització educativa.

Cada pati escolar compta amb un servei de monitoratge que obre i tanca el pati dins els horaris previstos, vetlla pel bon ús de les instal·lacions, gestiona i comunica les incidències, i recull els indicadors d’ús establerts.

Aquesta iniciativa municipal compta amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona i de diverses entitats educatives i socials de la ciutat.