El PIAD de la Zona Nord programa el curs “Construint equitat i lideratge col·lectiu”

03/02/2022 - 16:12 h

Es farà els divendres del 18 de febrer al 8 d’abril, de 12 a 13.30 h

El PIAD de la Zona Nord ha programat un nou taller. Sota el nom “Construint equitat i lideratge col·lectiu”, l’espai cerca identificar i enfortir les diferents capacitats, habilitats, eines i talents per a l’exercici de l’autolideratge, el lideratge laboral i el lideratge comunitari, amb la finalitat de col·laborar en el creixement personal i col·lectiu de manera integral.

Al llarg dels divendres que van del 18 de febrer al 8 d’abril, s’hi reflexionarà sobre les experiències personals i col·lectives, per identificar problemàtiques i construir propostes de transformació mitjançant el reconeixement de l’existència de sistemes de desigualtats i la comprensió de què significa la interseccionalitat en la vida de les dones.

El taller es farà de 12 a 13.30 h.

Per a més informació, podeu consultar al mateix PIAD Nou Barris Zona Nord, situat a l’avda. Rasos de Peguera, 25.

Què són els PIAD?

Són Punts d’Informació i Atenció a les Dones que ofereixen informació, formació i assessorament en diferents àmbits. A banda dels tallers, alguns dels serveis que brinden són: informació, acompanyament psicològic individualitzat, atenció en casos de discriminació masclista, així com activitats comunitàries de sensibilització. Es tracta d’un servei confidencial i gratuït. Més informació