Us expliquem tot el que heu de saber dels incendis domèstics i els episodis de neu i gelades

09/02/2022 - 12:33 h

Tindrà lloc a la Seu del Districte el dilluns 14 de febrer, a les 18.30 h

L’Ajuntament de Barcelona ha començat un seguit de xerrades encaminades a prevenir els incendis domèstics i a oferir consells en cas de neu i gelades.

En el cas concret de la prevenció d’incendis, la iniciativa s’inclou en la campanya de comunicació “Millor prevenir que apagar”, pensada per donar a conèixer la important tasca del cos de bombers pel que fa a la prevenció de sinistres en general i d’incendis en particular. En aquestes trobades mostraran els recursos de què disposen i detallaran les mesures per prevenir els incendis domèstics, que són els que afecten més directament la ciutadania.

I pel que fa a la qüestió relativa a la neu i les gelades, tot i que la meteorologia enguany no està duent a la ciutat episodis d’aquesta mena, es considera igualment útil explicitar alguns consells, especialment dirigits a la ciutadania que viu als barris de muntanya.

A Nou Barris la sessió tindrà lloc el dilluns 14 de febrer, a les 18.30 h, a la Sala de Plens del Districte, en format semipresencial, i la impartiran membres del cos de Bombers de Barcelona. En aquest sentit, tingueu present que podeu: