Nou Barris celebra els primers Consells de Barri de 2022

22/02/2022 - 17:22 h

La nova tongada va començar a Porta el 3 de març. L’últim serà el de Canyelles, pendent de nova data

Nou Barris celebra des de principis de març i fins a finals d’abril una nova tongada de Consells de Barri, els primers del 2022.

En tots els casos, la trobada tindrà caràcter semipresencial, de manera que hi podeu assistir personalment o seguir la sessió telemàticament. En el calendari que trobareu a continuació, veureu cada Consell de Barri i al seu costat la pàgina web del decidim.barcelona que li pertoca. Aquí, entre altra informació com l’ordre del dia, us facilitem també l’enllaç per seguir la sessió telemàticament.

En cas que hi assistiu presencialment, tingueu present que no és necessària reserva prèvia, i que per motius sanitaris l’ús de la mascareta serà obligatori. A més, caldrà mantenir la distància de seguretat de 1,5 metres, seure al llarg de tota la sessió, i evitar fluxos de gent innecessaris entre les persones assistents.

Us informem, així mateix, que les sessions no es retransmetran en directe per YouTube.

Calendari Consells de Barri

Ordenats per ordre cronològic, aquests són els 13 Consells de Barri que tindran lloc al districte en les properes setmanes:

Els Consells de Barri

Aquests òrgans de participació permeten debatre totes les qüestions que afecten el barri. La seva finalitat és, doncs, ser un canal de participació ciutadana en el desenvolupament de polítiques públiques de proximitat, un punt de trobada per millorar la qualitat de vida urbana de la ciutat i augmentar la cohesió social.

Els consells de barri estan formats pels regidors de districte, els representants dels grups polítics, serveis, entitats i associacions i, evidentment, la ciutadania. S’hi parla de plans, projectes i actuacions que tenen lloc al barri. Un cop acordat tot, es transmeten les propostes als òrgans pertinents de l’Ajuntament perquè hi donin resposta.