Porta estrenarà àrea verda d’aparcament el proper mes de maig

09/03/2022 - 17:05 h

Sessió informativa dimarts 15 de març adreçada a la ciutadania

L’àrea verda d’estacionament regulat avança a Nou Barris. Després de Vilapicina i la Torre Llobeta, i de Prosperitat, que l’estrenarà aquest mes, el proper barri a tenir-ne serà Porta. La posada en marxa està prevista per al 2 de maig.

Fins llavors, al barri s’hi duran a terme els habituals treballs de presenyalització i d’execució de la pintura horitzontal, la instal·lació de la senyalització vertical i dels parquímetres i, finalment, l’enviament de cartes a les persones residents perquè tinguin tota la informació necessària.

En qualsevol cas, el Districte de Nou Barris ha organitzat una sessió informativa per donar a conèixer l’afectació de l’àrea verda i ajudar a resoldre els dubtes i inquietuds que puguin sorgir entre el veïnat. Tindrà lloc el proper dimarts 15 de març, a partir de les 18 h, a l’Ateneu La Bòbila de Porta.

La sessió tindrà caràcter presencial i telemàtic. Les persones que optin pel format telemàtic podran seguir la sessió i intervenir-hi a través del següent enllaç: https://meet.jit.si/areaverdeporta